HTML

Okuláré

Friss topikok

Címkék

Évadértékelő

2017.02.10. 10:45 Warga Marcell

 

viktor_allva.jpg

 

Ma tartja tizenkilencedik évértékelőjét szeretett vezérünk a Várkert Bazárban, melyet ebből az alkalomból ünnepélyesen újra átadnak a nagyközönségnek. A beszéd gerincét föltehetőleg Brüsszel ekézése és a rokonszenves USA elnök tönjénezése fogja képezni, de föltehetőleg tér nyílik majd Gy. Soros és bérencei szellemes kifigurázására is.
Az ehhez szükséges terület biztosítása céljából a főváros I. és II. kerülete lezárásra kerül. A Tabán fölé tévedő madarak is személyi motozásra számíthatnak. Mint a Miniszterelnöki Hivatal közleményéből kiderült, a biztonsági intézkedések nem annak jelei, hogy vezérünk tartana a nép véleményétől, sőt, a tiltakozók nyugodtan fújhatják fütyülőiket az e célra inkább alkalmas Soroksáron vagy Rákospalotán.
"Amúgy sem vagyok az az ember, akinek egykönnyen megremeg a gatyaszára", erősítette meg személyesen is a miniszterelnök ma reggel, szalonnás rántottáját kavargatva.
(Legalábbis a reggeli órákban a Facebookra feltöltött videon hallható robajokból még leginkább ez hámozható ki).
(Tudósítónktól.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wmarcelblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2912244638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása