HTML

Okuláré

Friss topikok

Címkék

Fólia

2021.11.16. 14:04 Warga Marcell

 

tinfoil_cat.jpg

 

A Forbes magazin legutóbbi száma szerint 2021 legdivatosabb ruhadarabja a fóliasapka lesz. Viselete előnyös, jól mutat politikuson és az átlagpolgáron egyaránt, textúrája különösen háttérhálózati szakemberek, gyíkemberhívők és professzionális vakcinarettegők megjelenését dobja fel

Sajnos nincsen árny fény nélkül, s e csillogó kiegészítő viselése egyáltalán nem veszélytelen. Tökfödője miatt zuhant le például gőzhajtású rakétájával tavaly az amerikai Mike A. Hughes, aki a magasból kívánt megbizonyosodni arról, hogy a Föld valóban lapos (sajnos visszafelé nem nyílt ki abroszokból barkácsolt ejtőernyője).

Szerencsésebb véget ért a szicíliai Zuccone házaspár, akik kocsijukat eladva motorcsónakot vásároltak, hogy kihajókázzanak a földtányér szélére. Eredetileg Lampedusa szigete felé vették az irányt, de iránytűjük használati utasítása első éjszaka elázott, végül életüket egy Bansky nevű utcai piktor rózsaszín migránsmentő hajója mentette meg. Ustica szigetén kerültek 14 napos karanténba, ahol a táborban nyüzsgő gaboni lakosokkal várakozáson felül kijöttek: rituális törzsi maszkokat készítettek, valamint megismerkedtek a dysenteria néhány klasszikus tünetével is.

A tetszetős fejvédő újabban a magyarság körében is népszerű. Igaz, rólunk egy leibachi krónika már ezer éve följegyezte, hogy kerecsenszárnyas íjainknál csak csavaros észjárásunk félelmesebb. Az egészséges gondolkodás értéke pedig járványok idején fölértékelődik: például egy német vagy amerikai vakcinától idegenkedni pusztán azért, mert nincs kedvünk elolvasni a Wikipédia "Hírvivő RNS lebomlása" című szócikkét tökéletesen plauzibilis.

Tapasztalt asztrálterapeuták szerint a bizalmatlanság akár magas intellektus esetén is erős lehet: az einsteini hagyomány örökösei ugyanis asztrálfényre fokozottan érzékenyek, így a magas spirituális erők könnyebben rájuk találnak. Hazai döntéshozóink ugyancsak kényszerűen hegyes vidéken lakozván (Zöldmál, Sashegy, Rózsadomb) a valóságtól elemelkedett, veszélyes szférákban kényszerülnek élni, ők azonban az univerzum magasba törő energianyalábjai ellen hatékony védelemben részesülnek (ld. TEK). Ennek köszönhető, hogy például maszkviselésben mindenkor képesek a nemzet érdekét leginkább képviselő szabályozási környezetet kialakítani.

(Az esékenyebb völgyi fóliások már egyszerű fizikai okokbólis kitettebbek, lévén az alacsonyabb energiák - ld. elektromos pókhálók! - megrekednek az alacsony övezetekben, főleg a padlón és sarkokban.)

A fóliasisak azonban hiába elegáns viselet, az evolúció könyörtelen törvényei szerint hívei idővel kiszelektálódnak. Elsősorban tartós ragály esetén: e jelenség nem szimpatikus, de ez van. A 95%-ban beoltott Portugáliában például a kovid-halálozás idén őszre ismeretlenné vált, amint arról a "corona" "halál" és "portugál" szavak bepötyögése után 2 másodperc alatt bárki meggyőződhet; de ki a fenének van ideje időrabló kutakodásokra.

Rüdiger von Hausschuhe bajor virológus egészen odáig ment friss véleménycikkében a Thüringer Allgemeine Zeitung hasábjain, hogy az oltakozás magyarság általi nagyfokú elutasítása lényegében a herderi jóslat beteljesülése. A jelenség segítségével a bajorság (melynek 85%-a ismeretlen okokból hajlik az oltakozásra) végre méltó revanst vehet a pozsonyi csatában elszenvedett, megsemmisítő vereségért.                                

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wmarcelblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2716756876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása