HTML

Okuláré

Friss topikok

Címkék

Fény derült a piros orr titkára

2014.01.19. 14:44 Warga Marcell

 

Karácsony múltával kápolnásnyéki kutatóknak sikerült megfejteniük, miért piros újabban a miniszterelnök orra. A Fejér megyei fiziológusok a Magyar Nemzet hasábjain jelentették be felfedezésüket.

Mint az köztudott, az orrnyálka hajszálerezete az oxigénellátásban és az orr hőszabályozásában, valamint a lelkiállapot tükreként játszik fontos szerepet. Részletesen még senki sem vizsgálta e kapillárisok politikusoknál tapasztalható működését.

A kistérségi élettanászok videómikroszkóp segítségével tizenöt egészséges önkéntes orrnyálkahártyáját vizsgálták meg. Ezután ugyanazzal az eszközzel - természetesen a TEK engedélyét megszerezve - a miniszterelnök orrát is górcső alá vették . Legnagyobb meglepetésükre úgy találták, hogy az államférfi nyálkahártyáját átszövő érhálózat sűrűsége 70 százalékkal nagyobb, mint az átlagemberé. Az is kiderült, hogy szignifikánsan nagyobb mennyiségben találhatók tódítást stimuláló nyákmirigyek a kormányfői orrban.

Mikor a tudósok azt kezdték vizsgálni, mely neuronok aktiválódnak a vizsgálati személy tevékenysége során (e tudományterületen tradicionálisan bizonyos üzleti és kártya-szituációkat - ld. „blöff” - szokás vizsgálni) -, meglepetéssel tapasztalták, hogy a miniszterelnök orr-nyálkahártyájának idegsejtjei az átlagnál sokkal intenzívebben tüzelnek. A hétköznapi embernél a hippokampusz, vagyis az agy memória-központja ezt aktivitást gátló impulzusokkal igyekszik ellensúlyozni, a kormányfőnél azonban a hippokampális működés kivédhetetlen agykérgi hipergátlás alá került, ily módon az agy valóságtól távolodó területei az átlagnál szabadabban szárnyalhattak.

Ez az állapot sajnos az orr hajszálerecskéinek jellegzetes kitágulásával jár.

Pár pákozdi professzor által lőtt infravörös hőtérkép emellett azt is kimutatta, hogy füllentés közben a kormányfő nemcsak felső ajkát nyalja, hanem orra jellegzetesen puhává is válik.

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wmarcelblog.blog.hu/api/trackback/id/tr815770453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

komissarlajos 2014.01.19. 16:31:00

Na ne má! Méghogy a miniszterelnök urunk tódit? Hát ő megmondta, hogy nem szokott hazudni. Az a tulajdonság egy másik kollégájának a szokása. Legfeljebb gyakrabban nyalogatja a szája szélét:
mert: röhög a másikon vagy
BETEG!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.01.20. 02:41:51

Szánalmasak vagytok. Ingyen? Pénzért? Gyárilag?

Dinkainka 2014.01.20. 03:28:21

Szerintem a kutatók nem vették figyelembe az etilalkohol értágító hatását!
Dokumentáltan sok pálinkát fogyaszt a miniszterelnök úr, és ez már Pálffy Istvánnál is okozott hasonló tüneteket. A pávatánc effektusra is hatással lehet ez.

VT Man 2014.01.20. 09:19:12

Ez Index főoldal??? EZ????

Más politikusok (Gyurcsány, Bajnai, stb) orrát nem vizsgálták ezek a nagybecsű tudósok?

Ha nem, akkor miért nem?

rockjano 2014.01.20. 11:08:12

Na akkor a plakáton tényleg ő a bohóc…nem???

régi villamos 2014.01.20. 11:11:20

@VT Man: Mert nem miniszterelnökök!

exlex 2014.01.20. 14:28:46

Beindult judeobolsevik propagandagépezet.
Világ Soros csicskái, közösüljetek!

exlex 2014.01.20. 14:30:13

Még több ilyen cikket Soros fasszopóitól, ezzel csak segítetek a jobboldalnak.

Celtic 2014.01.20. 14:51:33

@VT Man: Mert kivetelesen nem a "zelmuttnyocev"-rol van szo.

Az azert kemeny, ha egy ilyen vicces dumat is kepes vagy rogton tamadasnak venni. Mit kapott volna szegeny Hofi, ha bantja az MSzMP-t es te a nezoteren ulsz....

dr Smittpálelnökúr 2014.01.20. 15:27:10

@exlex: Most rosszul érzed magad, nagyon, mert bántják a szeretett vezetőt?

Egyébként, ha szerinted annyira nyerő a fityfasznak az ehhez hasonló posztok nagy száma, akkor miért nem írsz hasonlót?

Nem áll rá a kezed? Nincs hozzá agyad? Habonyárpi még adta ki ukázba?
süti beállítások módosítása