HTML

Okuláré

Friss topikok

Címkék

Példás gyorsasággal intézkedett az ügyészség az MTV székház ostroma után

2017.04.14. 11:25 Warga Marcell

Mint ismert, az ügyészi hivatal eljárást tartozik indítani, ha a közrendet megbontó otrombaságot, agressziót vagy a garázdaság valamely más formáját észleli. 11 évvel ezelőtt az akkori MTV székházat feldúló, padokat és autókat gyujtogató fiatalokat is példás gyorsasággal vonták eljárás alá. A tömeget tüzelő Toroczkai László kezén hamar csattant a bilincs, ő a legsúlyosabb büntetést kapta: dolgoznia kellett: Összesen 40 ezer óra közérdekű munkára ítélték. Azóta is lelkesen, gyakorlatilag életvitelszerűen hímez, bár elfoglaltságát újabban néha inkább hímestojás-festésre cseréli.

Az időlegesen megtévesztett sok száz kigyúrt, kopasz fiatal is örvendetesen jobb útra tért. Szorgos munkálkodásuk eredményét még malterszagú óvodák és nyugdíjasotthonok tömege hirdeti. Szakmai berkekben ritka konszenzus alakult ki, miszerint napjaink jogszolgáltatása méltán foglal majd helyet a jogtörténelem annalesének arany lapjain.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wmarcelblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2312425773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása