HTML

Okuláré

Friss topikok

Címkék

Lefingotta cégvezetőit a parvenü milliárdos

2016.12.08. 11:15 Warga Marcell

 

 

Az ismert üzletember baráti borozás kapcsán tett különös vallomást. Kudarcos bajnoki után jött össze a társaság. Swarovski kristálypohárral a kezükben borongtak az eredményen, szinte kényszeresen idézték vissza a mérkőzés legfájóbb mozzanatait. Időnként vigasztalólag átölelték egymást.

A délelőtt ejtett vaddisznó teteme hidegen bámulta őket a konyhapultról.

Az ex-gázszerelő a negyedik kancsó után kezdett egyéni gyónásába. Töredelmesen bevallotta, mostanában egyetlen témakör foglalkoztatja: le kívánja összes cégvezetőjét szellenteni. De nem szégyelli magát az ideáért, sőt inkább misszióként tekint a projektre.

A miniszterelnök húzott egyet a törkölyös butykosból, lassan visszahelyezte a lába közé. A térdét kezdte csapkodni. Felszabadulttá vált a hangulat. A deresedő bankvezér is hamiskásan somolygott bajsza alatt, a gázkupec csak vihogott. Egyedül a politológus bámult mereven maga elé, időnként nagyokat csuklott. 

Az eredeti metódusnak hódoló mágnás rezignáltan tunkolta tovább a szaftot.

Azt taglalta, milyen gyorsan halad terve megvalósításában. Sajnos a projektet nem meri nyilvánosságra hozni, a sajtó már így is kikezdte, de határozott szándéka, hogy a mobilon archivált szellentéseket idővel közkinccsé teszi.

„Talán a Youtube-on fogom megosztani”, tűnődött a potrohos ex-szaki. „Már harminchét cégvezetőmet lefingottam” – erősítette meg.  „Saját fiaim sem képeznek kivételt. Egy ország ismeri az érzést, néha a kölykök is kaphatnak ízelítőt.”

 A kompánia nyerített. Az újdonsült pénzgyáros tovább bizonygatta, az eljárás távolról sem gusztustalan hóbort részéről; mi több, ki meri jelenteni, módszere az idő múlásával egyfajta küldetéssé nemesedett.

„Egyszerűen mindenkit le kell finganom, aki nekem dolgozik. Ez alapszabály. A műveletet részletesen dokumentálom, és elmentem a felhőbe. Így is alig tudom az állást követni”.

A népszerű telektulajdonos csak fokozatosan avatta társait a részletekbe. Sajátos szabályrendszert állított fel: az áldozatnak tudnia kell róla, hogy ő következik, ezért az alkalmazottakat abc-sorrendben szokta ledurrantani. Ráadásul a tanúk legalább 80 százalékának heves viszolygása szükséges, hogy a szellentés érvényes legyen. 

"Olykor a kontrolling teljes eszköztárát fel kényszerülök használni", tette hozzá a közkedvelt kiadótulajdonos.

Az akcióhoz persze szükség van trükkökre, időnként nem kevés elszántságra is. Például a csinos tanulmányíró-lányt kezdetben nem szívesen rottyantotta le – mégis a bankelnök kedvese, plusz csipkefinom jógatanárnő. Végül azonban ez a misszió is teljes sikerrel zárult.

Az extravagáns milliárdos eltökélt terve, hogy a pukik történetét megosztja a nyilvánossággal (a pontos technikán még gondolkodik). Mindenképp szilárd elhatározása, hogy további számos vidám pillanatot szerez nemzetének.

(E ponton megjegyezzük, hogy a pince belsőépítészeti kivitelezése a „Polgári Értékek Bicskei Iroda Zrt.” munkáját dicséri. Ugyancsak adalék, hogy sokak szerint a Trump-kormány jövendő veteránügyi minisztere is debil. Az volt az Ezt jól kifőztük című 2005-ös amerikai B-kategóriás vígjáték szakácsa is: az ő mániája fütykösének mutogatása volt, majd a gyanútlanul odapillantó alakokat irgalmatlanul seggbe rúgta.)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wmarcelblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6312032797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása