HTML

Okuláré

Friss topikok

Címkék

Szemelvények Johnny N’dvad költői munkásságából*

2014.03.08. 18:55 Warga Marcell

Öntöm a mocskot, nem vitatkozom a jövőről, öntöm a mocskot, nem vitatkozom a jövőről, öntöm a mocskot, nem vitatkozom a jövőről, öntöm a mocskot, nem vitatkozom a jövőről, öntöm a mocskot, nem vitatkozom a jövőről, öntöm a mocskot, nem vitatkozom a jövőről, öntöm a mocskot, nem vitatkozom a jövőről.

Öntöm a mocskot, nem vitatkozom a jövőről, öntöm a mocskot, nem vitatkozom a jövőről, öntöm a mocskot, nem vitatkozom a jövőről, öntöm a mocskot, nem vitatkozom a jövőről, öntöm a mocskot, nem vitatkozom a jövőről.

Öntöm a mocskot, nem vitatkozom a jövőről, öntöm a mocskot, nem vitatkozom a jövőről, öntöm a mocskot, nem vitatkozom a jövőről.

ÉS MIND BESZOPJÁTOK!

 

* Csak kevesek előtt ismert, hogy Johnny N’dvad, az Őserdők Talentuma ifjúkorában a tudomány és irodalom területén egyaránt termékenynek bizonyult. De az utókor hálátlan. Fenti költeményt az ifjú poéta Harcipacal című kötetéből ollóztuk. Ez a vers nyitja a híres Megvezetem, nem az áramot, nemzetem ciklust; a cím sokak kultikus szlogenévé vált.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wmarcelblog.blog.hu/api/trackback/id/tr445850381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása