HTML

Okuláré

Friss topikok

Címkék

Két centisre nőtt a gyermekláncfű egy kislány fülében Iregszemcsén

2014.02.23. 10:54 Warga Marcell

Pitypang magja került egy kislány fülébe Iregszemcsén. A virág napok alatt 2 cm nagyságúra nőtt, jelentette tegnap a Bross.hu.

A 16 hónapos Mónika szülei elmondták, gyermekük egyfolytában sírt, ezért bevitték a közeli területi kórházba. Itt az orvosok meglepődve tapasztalták, hogy a gyermek fülében egy pitypang magja indult növekedésnek. Kezdetben elsősorban nőgyógyászati problémára gyanakodtak, így némi időt vesztegettek, de végül a fülészeti osztályon helyezték el a kicsikét, ahol a csíra másnapra jórészt kivirágzott. Hét végére két centisre fejlődött a növény a kis Mónika hallójáratában.

Az alapos anamnézis kiderítette, hogy a gyermek tulajdonképpen már négy hónapja fájlalta a fülét, de a szülők nem vették komolyan a dolgot. Ellenük haladéktalan közigazgatási eljárás indult. Azt egyelőre eredménytelenül kutatják, hogyan került télvíz idején a pimasz pollen a levegőbe.

Professzor Bognár, az otológia markáns vezetője hétfőre radikális operációt tervezett. (210 perces műtéttel a koponyaalapig gyökeresen kitisztították volna a kislány hallójáratát.) Mónika azonban úgy döntött, a választásokig növeszteni kívánja fülében furmányos kincsét.

(Mint később kiderült, édesapja hasonló megfontolások alapján a szakállát engedte szabadjára még 2010 tavaszán.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wmarcelblog.blog.hu/api/trackback/id/tr65827925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása