HTML

Okuláré

Friss topikok

Címkék

Férfi keres nőt

2014.02.16. 10:47 Warga Marcell

AZ EREDETI:

„Külföldről hazatelepült egyetemi professzor, 50 éves, 175 cm magas, jó megjelenésű, rendezett egzisztenciával családalapítás céljából megismerkedne fiatal, gyermeket vállaló, nemzeti érzelmű hölggyel, aki a tudományos munkájában is segítő társa lenne. Fényképes válaszokat a shakespeare****@citromail.hu címre kérem.”

(hirdetés a Nők Lapja 2014/4 számában)

 

VERZIÓ I:

„Argentínából hazatelepült, egészséges, 188/98/88, magabiztos öreglegény gyermek fogantatás céljából bögyös bigével ismerkedne. Legyen konzervatív beállítódású, alkalmazkodó, házias, az M1 és Echo TV követője. Plusz német nyelvtudás! Microsoft Office Business professzionális ismerete is fontos (emlékirataim megírására készülök). Leendő pár évünkre megengedhessen egy-egy külföldi nyaralást, vagyis bankbetét (ugyanis nagy értékű pergamen lámpaernyő-gyűjteményem honosítása elé a hatóságok akadályt gördítettek).”

 

VERZIÓ II:

„Körösladányi, 42 évesen is fiatalos férfi, evangéliumi hites keresztény, önhibáján kívül elvált, füst- és italmentesen, 160/130, komoly kapcsolat kialakítását tervezi. Válaszol hasonló érdeklődésű, szexi, önmagára és környezetére igényes, az állami trafik-bizniszbe is beilleszkedni képes hölgyek levelére. Rózsadomb (vagy maximum környéke) 49432 jeligére. 1037, Montevideo utca 8.”

 

VERZIÓ III:

„Liberális gondolkodású, snowboard-balesete miatt még 1 hónapig kerettel közlekedő, igényessége miatt egyedülálló 86 éves üzletember feladná függetlenségét, ha találna egy minden igényt kielégítő, feltűnően csinos hölgyet, aki helyettesíti bejárónőjét. Vezessen jól! (Kiugorhatnánk kávézni Bécsbe.) Hét közben a pult mögött segédkezne nonstop élelmiszer-kereskedésemben, esetleg hozzám költözne a XII. kerületbe, egymást dédelgetve és ápolva hátralevő életünkben. Nyugdíjas nem adja fel 48488. 1075 Wesselényi u. 8.”

 

VERZIÓ IV:

„Svábhegy, Cinegei utcai, sikeres üzletember, normál alkatú férfi hölgyet keres, aki leszámolt az ideálokkal, és nép-nemzetben kommunikál; fess, elnyűhetetlen, de nem idegenkedik a kampánymunkától sem. Fejlődő polgári élet reményében várom levelét. Okvetlenül legyen hiszékeny, minimum naiv, és szeressen a keleti szélben vitorlázni. Focin túlléptem, nagyban utazom. A virágokat és a kiskertet is szeretem! Őszinteség jeligére, svindler@citromail.hu. Ui.: Csak egészalakos fényképpel!”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wmarcelblog.blog.hu/api/trackback/id/tr475816562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása